Eenmaal Andermaal - Beeldbuis Clubnacht

Zaterdagnacht 6 september viert Beeldbuis feest. Omdat een goed festival niets is zonder een goed feestje! Eenmaal Andermaal - Beeldbuis Clubnacht verwelkomt je vanaf 23:00 uur in Hedon, Zwolle. Met DJ’s Nobody Beats the Drum, Sjemig SoundSystem en DoorDouwe en een live set van Cheaters.  Dansen tot je benen *au* zeggen. Tot je bent vergeten dat je de volgende dag weer de bühne op moet. We nemen je mee de nacht in en trakteren op een elektronische show vol vette visuals en randvermaak. Kaarten koop je via www.hedon-zwolle.nl.

Video: James Lost
Starring: Melle Mijnhardt

   

Beeldbuis Expo in Celecentrum & Museum de Fundatie

Visionair

Op woensdag 3 september opent het Celecentrum haar deuren voor een expositie van het Beeldbuis Festival. Het is de eerste keer dat het voormalige kunstencentrum weer toegankelijk is voor publiek sinds de Muzerie er vorig jaar vertrok. Aan de overkant biedt ook Museum de Fundatie een keur aan werken die door Beeldbuis Festival werd geselecteerd.

De Beeldbuis organisatie scoutte voor de expo het beste video gerelateerde werk van eindexamenstudenten van ArtEZ Hogeschool voor de Kunsten uit Arnhem, Enschede en Zwolle. Daarnaast stelt het de 10 beste werken tentoon die eerstejaars studenten van Cibap Vakschool voor de Verbeelding maakten in het kader van een door Beeldbuis uitgeschreven schoolopdracht.

De installatie De Visionair van Eliane Esther Bots vormt de kers op de taart. De kunstenares bouwt op de bovenste etage van het Celecentrum een bioscoop voor blinden, waar het publiek een film ervaart met de ogen dicht.

De expositie in het Celecentrum, die wordt ondersteund door Odeon de Spiegel Theaters, is vrij toegankelijk van 3 – 7 september vanaf 13.00 uur. De entree is in de Papenstraat. Museum de Fundatie biedt een korting van 50% bij aanschaf van een ticket voor het Stadsfestival of Beeldbuis Festival. De korting is de hele maand september geldig.

(Foto: Milan Photography)

   

Teaser Beeldbuis Festival 2014 online!

Beeldbuis Festival 2014 - teaser from Stichting Pixxel on Vimeo.

3D Design by Dennie van Dijk – dennievandijk.com
Sounddesign by Rob Peters – sevenleaguebeats.com
Montage by Site Reid – sitereid.nl

   

Beeldbuis zoekt vrienden!

Publiek
Word Vriend van Beeldbuis en steun Beeldbuis de toekomst in!
Voor een bedrag van €150,- ontvangt u van ons:

• 2 kaarten voor Clash of the Shorts op zondagavond 7 september (t.w.v. €30,-);
• Uw bedrijfslogo en/of naam op onze website;
• Een persoonlijk bedankje voor uw steun!

Klik hier om het aanmeldformulier te downloaden. Meer informatie over Beeldbuis Festival? Klik dan hier.

Alvast bedankt namens het Beeldbuis Team!


Foto: Hans van Eijsden

   

Helden gezocht!

helden gezocht

Beeldbuis Festival voor korte film & beeldwerk is niets zonder de geweldige inzet van onze vrijwilligers. Word ook vrijwilliger en help ons het tofste festival van Zwolle in elkaar te zetten.

Download hier het 'Aanmelden voor vrijwilligers' formulier 'm naar Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft JavaScript nodig om het te kunnen zien.