Teaser Beeldbuis Festival 2014 online!

Beeldbuis Festival 2014 - teaser from Stichting Pixxel on Vimeo.

 


3D Design by Dennie van Dijk – dennievandijk.com

Sounddesign by Rob Peters – sevenleaguebeats.com

Montage by Site Reid – sitereid.nl

   

Beeldbuis zoekt vrienden!

Word Vriend van Beeldbuis en steun Beeldbuis de toekomst in!
Voor een bedrag van €150,- ontvangt u van ons:

• 2 kaarten voor Clash of the Shorts op zondagavond 7 september (t.w.v. €30,-);
• Uw bedrijfslogo en/of naam op een bouwhekbannier op het festivalhart van Beeldbuis en Stadsfestival
• op het Rode Torenplein;
• Uw bedrijfslogo en/of naam op onze website;
• Een persoonlijk bedankje voor uw steun!

Klik hier om het aanmeldformulier te downloaden.

Meer informatie over Beeldbuis Festival? Klik hier.

Alvast dank namens het Beeldbuis-team!

   

Helden gezocht!

Beeldbuis Festival voor korte film & beeldwerk is niets zonder de geweldige inzet van onze vrijwilligers. Word ook vrijwilliger en help ons het tofste festival van Zwolle in elkaar te zetten. 

Download hier het 'Aanmelden voor vrijwilligers' formulier.


helden gezocht

 

   

Beeldbuis Festival aanwezig bij CultuurDiner

Beeldbuis Festival is op zaterdag 21 juni aanwezig bij het CultuurDiner. Visueel voer naast al het lekkers uit de moestuin!

Schermafbeelding 2014-06-10 om 13.20.35

Wat is het CultuurDiner?

In de Oude Ambachtsschool in Zwolle start ook dit jaar weer het CultuurDiner. Vorig jaar was dit een grandioos succes, de vijf de diners waren steevast uitverkocht.

Net als vorig jaar zullen er diners geserveerd worden met oogst van eigen moestuin, aangevuld met gesponsorde producten van Gooody Fooods, Biologische Slagerij Herman Haverkort en De Stadsbakker. Gasten krijgen een drie-gangendiner voorgeschoteld, met cultuur als kers op de taart. De kosten hiervoor bedragen niet meer dan een tientje zodat biologisch eten én cultuur voor iedereen toegankelijk is!

“Cultuur” in de breedste zin van het woord; tijdens de eerste –overigens wederom uitverkochte- editie op 21 juni komt Beeldbuis Festival Zwolle haar opwachting maken en schotelt ze de gasten prachtige korte films voor. Tijdens editie twee, op 26 juli, krijgt het Cultuurdiner een muzikaal-culturele invulling. De laatste editie van dit jaar vindt plaats op 30 augustus. Dan verkast het CultuurDiner naar Theater The Young Ones voor een XXL- editie. Dit belooft een groots spektakel te worden! Ook dit jaar wordt hobby-bio-kok Marjan van der Molen bijgestaan in raad en daad door de Partij voor Cultuur o.l.v. Martijn van Hese. Beiden kijken weer uit naar een zeer succesvol Cultuurdiner- en moestuin seizoen. Meer informatie op www.partijvoorcultuur.nl/cultuurdiner

   

Beeldbuis Festival tijdens State of the Arts Festival

Op vrijdagavond 2 mei zorg je dat je in het Stedelijk Museum Zwolle bent. De expositie State of the Arts 2014. waar 32 Zwolse makers de afgelopen maanden hun werk exposeerden, wordt dan afgesloten met een multidisciplinair festival. Beeldbuis Festival is daar ook bij en presenteert de, naar alle waarschijnlijkheid, kleinste bioscoop van Nederland. Andere namen zijn Seven League Beats, Mr. Skolnick, Prentje Momentje, Rose Droll en Firma Weijland. Entree is gratis. Meer informatie over het festival vind je hier!

 

 1010539