Franse filmfestivals

0

Individuen hebben veel interesse in Franse film. Franse filmvieringen zijn een buitengewone methode om de helderheid van de Franse film aan de wereld te tonen. Op enkele plaatsen worden Franse filmvieringen gehouden. Hier zijn de belangrijkste vieringen:

• Filmfestival van Cannes: dit eminente festival wordt elk jaar in mei gehouden. Dit is het belangrijkste Franse filmfestival. Het duurt 12 dagen achter elkaar en filmsterren van overal ter wereld worden begroet voor deze geweldige gelegenheid. Meer dan 30.000 filmpersonages gaan naar deze viering.

• Onder de genodigden gaan niet uitsluitend de filmsterren naar deze gelegenheid, maar iedereen, inclusief de makers, chefs en distributeurs, gaat naar deze gelegenheid. VIP’s lopen een ere-pad op het festival van Cannes. Ongeveer 20 films worden gekozen om te worden beoordeeld en op deze manier worden de beste chef, de beste entertainer en de beste entertainer gekozen.

De films die worden gedemonstreerd, staan ​​niet open voor mensen in het algemeen. Hoe het ook zij, er zijn gelegenheden waar gewone burgers kunnen deelnemen.

GESCHIEDENIS VAN FRANS FILMFESTIVAL:

De filmviering begon 64 jaar geleden met de viering van Cannes, in het jaar 1946. In het tweede jaar van de inwijding namen 16 unieke naties deel. Elk jaar wordt een jury benoemd. De juryleden noemen verschillende personen uit het bestuur. Samen kiezen ze films die hebben gedomineerd in hun kwaliteit en eer, aangezien subsidies en dankbaarheid voor de films worden aangeboden. De eerste keer dat het werd gehouden in 1946, was het een gigantische prestatie. Zijn bekendheid is vanaf dat punt uitgebreid.

In 1955 werd tijdens deze festivals de Gouden Palm uitgereikt. Het was een belangrijke gebeurtenis in zijn reeks ervaringen.

BEURZEN DIE AAN DE WINNAARS WORDEN GEGEVEN:

De onderscheidingen worden aangeboden op verschillende onderdelen van het maken van films. Door en door zijn er 3 classificaties waarop subsidies worden overgedragen. De rivaliteit is buitengewoon intens en waarschijnlijk de meest nagestreefde prijzen op het Franse Filmfestival zijn: Gouden Palm, de grote feestprijs, juryprijs, beste vrouwelijke entertainer, beste mannelijke entertainer, beste chef, beste scenario. Er zijn beurzen voor de beste filmcomponent, de film van de beste studenten, enzovoort.
HET LAATSTE FESTIVAL, HET CANNES FESTIVAL 2010:

Het werd gehouden tussen 12 en 23 mei 1010. Ook korte films kregen een rol uit dit jaar. Tim Burton was de top van de jury, het laatste Franse filmfeest was zo groot mogelijk.

Nog een Franse viering die een gelijkwaardige betekenis verdient:

• Carnaval in Nice: dit feest begint in de winter, in de loop van februari. In dit Franse filmfestival nemen waarnemers niet deel aan de gelegenheden met sluiers en extravagante jurken aan, helemaal niet zoals de Mardi Gras die in New Orleans wordt gehouden. Dit doet echter niets af aan de ziel van deze viering, die op zijn eigen specifieke manier uitzonderlijk is. Er zijn een paar processies die worden gehouden, bloesems worden getoond in het algemeen en een paar buurtgelegenheden die plaatsvinden.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Pinterest
LinkedIn
Share
Instagram