Moet u investeren in Nvidia voor de ARM-acquisitie?

0

Nvidia-aandelen stegen maandag met meer dan 5% na meer steun van rivalen te hebben gekregen.

Drie grote chipmakers steunen nu NVDA’s overname van ARM.

Nvidia-aandelen profiteren ook van het optimisme rond hun investeringen in AI.

Nvidia Corp’s (NASDAQ:NVDA) overname van ARM van SoftBank Group Corp (TYO:9984) heeft steun gekregen van collega-chipmakers Broadcom Inc. (NASDAQ:AVGO), Marvell Technology Inc. (NASDAQ:MRVL) en MediaTek Inc. (TPE: 2454). Verschillende chipmakers blijven zich verzetten tegen de deal.

 

Waarom Nvidia een aantrekkelijke aankoop is?

Nvidia’s investering in AI-gamingarchitectuur is een van de meest opwindende ontwikkelingen in de game-industrie. Wanneer het wordt geïntegreerd in de GPU’s van het bedrijf, zal het de verwerkingssnelheden van games versnellen, wat leidt tot massale acceptatie door de industrie. Nasdaq koers aandeel is hoog.

 

 

De toekomst van Nvidia op lange termijn ziet er spannend uit en nu zou het perfecte moment kunnen zijn om de aandelen te kopen. De overname van ARM zal haar activiteiten helpen uitbreiden.

 

Technisch overzicht: bull run ziet er solide uit

NVDA-aandelen waren vorige week overbought. Het lijkt erop dat de huidige winsten zullen worden verlengd na de rapporten van maandag. Beleggers kunnen zich richten op winsten rond de $ 849,34 en $ 894,86. De belangrijkste ondersteuningsniveaus zijn $755.30 en $709,81.

 

Kortom: NVDA blijft een aantrekkelijke koop

Terwijl Nvidia-aandelen naar nieuwe historische hoogtepunten zijn gestegen, ziet de toekomst van het bedrijf er spannend uit. Het is nog niet te laat om NVDA-aandelen te kopen.

 

United Airlines verwacht eerste maandelijkse winst vóór belastingen sinds Covid

United Airlines verwacht haar eerste maandelijkse winst sinds het begin van de pandemie.

Het bedrijfsresultaat heeft geprofiteerd van de heropening van het vliegverkeer.

Het zou de koers van het aandeel kunnen opdrijven.

De aandelen van United Airlines Holdings Inc. (NASDAQ:UAL) daalden maandag met 2,77%, waarmee de huidige maandelijkse daling werd verlengd tot meer dan 13%. Het aandeel heeft geleden onder de pandemie te midden van reisbeperkingen. De nabije toekomst ziet er echter rooskleuriger uit met de terugkeer van vliegreizen en juli, de piekzomermaand die eraan komt. UAL verwacht voor het eerst sinds het begin van de pandemie in juli maandelijks winst voor belastingen te maken.

 

Moet u in juli UAL-aandelen kopen?

Vanuit een waarderingsperspectief worden UAL-aandelen verhandeld tegen een aantrekkelijke forward P/E 19,99, waardoor het een potentiële aankoop is. Daarnaast verwachten analisten dat de winst volgend jaar met 120% zal groeien.

 

Het aandeel zou in de komende kwartalen aantrekkelijker kunnen worden naarmate de wereld langzaam weer normaal wordt. De strijd van dit jaar is echter nog niet gestreden. Analisten voorspellen dat de winst maar liefst 318% zal dalen voordat ze volgend jaar zullen herstellen. AEX-aandelen zijn positief.

 

Technisch overzicht

Technisch gezien lijkt UAL in de 14-daagse RSI dichter bij het oversoldniveau te komen. Het zakte onlangs onder het voortschrijdend gemiddelde van 100 dagen. Een rebound zou dichtbij kunnen zijn.

 

Beleggers kunnen reboundwinsten richten op ongeveer $ 56,21 en $ 60,24. De belangrijkste ondersteuningsniveaus zijn $ 48,96 en $ 44,76.

 

Kortom: UAL-rebound lijkt waarschijnlijk

Terwijl UAL-aandelen nog steeds onder enorme bearish druk worden verhandeld, lijkt het aandeel klaar voor een opleving. Daarna zou het echter verder kunnen dalen dan de winstgroei van volgend jaar.

 

 

 

 

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Pinterest
LinkedIn
Share
Instagram